Om os

Skandinavisk Offshore Radio Historie hjemmesiden scandinavianoffshoreradio.com er vor præsentation af foreningen, samt et historisk tilbageblik i perioden 1958 – 1965 da der var kommerciel radio i Danmark og Sverige.

Under radiostationerne er der forskellige emner som tages op for den besøgende med interesse for denne epokegørende periode dengang, som var den direkte årsag til, hvad vi har idag indenfor radio.

Det virtuelle museum, som er den vigtigste del på siden, vil indeholde så meget det går at finde om de fem radiostationer der sendte musik og reklamer til den danske og svenske befolkning.

Det virtuelle museum er som alle andre museer belagt med en entré afgift. Derfor vil man som medlem have muligheden for at lytte til radioprogrammer, reklamer i massevis, billeder og clips fra såvel radio- som dagspresse fra dengang. 

Og det bedste af alt, det virtuelle museum kan besøges når du har tid, da der er åbent 24 timer i døgnet, alle ugens dage. 
Tag dine børn og børnebørn med på en tur i det virtuelle museum.

Det virtuelle museum vil indeholde nogle hundrede objekter, frister det, så er medlemsafgiften givet godt ud, da der vil findes flere tusind timers lyd og billeder, samt en masse tekst og clips fra dagspressen.
Dette åbnes kontinuerligt med mere materiale.

HAR DU NOGET BILLEDMATERIALE, LYD ETC  ?

Rundt omkring findes der materiale i form af spolebånd, gamle ugeblade, måske en grammofonplade fra de gamle arkiver, som blev solgt offentligt inden lukningen, smalfilm, måske optaget ude fra en af restaurant bådene der krydsede Øresund og sejlede meget tæt forbi både Radio Mercur / DCR / Skånes Radio Mercur og Radio Syd.

Alt har interesse, stort som småt, enten som en donation til foreningen, eller lov til at kopiere materialet og tilbageleverer til ejeren. 
Doneret materiale vil indgå i en offshore radio museum  som vil forefindes både virtuelt og hvis mængden af objekter tillader det som et museum eller udstilling der forevises ved jævne mellemrum på gæsteudstillinger.

Kontakt os på vor mail som du ser på forsiden nede til højre.

Translate »